13/08/2003

Alweer een mooie, zonnige dag vandaag. Na een paar rustige d

Alweer een mooie, zonnige dag vandaag. Na een paar rustige dagen, zijn er toch weer enkele prettige vooruitzichten. Morgen gaan we fietsen met Johan (zie http://www.defiets.be). Ik ben benieuwd, want ik vermoed dat er serieus veel volk zal zijn.
Ja en dan zondag is er bij ons de traditionele familie-barbeque. Als het zonnig is in de tuin, met sangria als aperitief.
Dinsdagmorgen vertrek ik dan voor een 10-tal dagen vakantie naar de Vogezen. Wij gaan er voornamelijk wandelen. We hebben een gidsje met alle wandeltochten in de Vogezen en ik heb er echt zin in.
En waar ik bijzonder naar uitkijk is onze vakantie in Corsica de tweede helft van septmber. Daar zijn we in mei al een weekje geweest, maar ik ben echt verliefd geworden op het eiland Corsica. In mei hebben we alleen de oostzijde van het eiland bezocht en nu doen we de andere kant.
Misschien zet ik wel beknopte verslagjes van onze vakanties in dit blogje.
In ieder geval: het leven is mooi !!!
tot blogs


14:47 Gepost door Alnie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | | |

Commentaren

Leuke periode in 't verschiet Ja Alnie, leuke periode dat is het minste wat men kan zeggen he : fietsqtocht, BBQ, twee reizen.... meer moet dat niet zijn zeker. We zullen op de voet proberen uw Blogje te volgen, kwestie van uw verslagjes niet te missen. In eljkk geval geniet ervan en een mooie vakantie toegewesnt zowel in de Vogezen als op Corsica hoor. Tot Blogs

Gepost door: Luc, Katrijn en de kids | 13/08/2003

toffe vakantie! Hoi Alnie,

Ben ook even bij jou blogje op bezoek. En ik vind dat jij het aardig doet al ben je een beginnende blogger net als ik, mijn complimenten. Ik ga ook veel bij Viviane haar blog-tips neuzen, daar heb ik al veel van opgestoken. Ik heb gelezen, dat je het reilen en zeilen van mijn blogjes ook volgt, bedankt voor je reactie en dat je een link naar mijn blokje hebt gemaakt, ik ga jou blogje ook op mijn blogje plaatsen, dat ga ik morgen doen, zo doen we elkaar een plezier en kan ik gemakkelijk even erop klikken, om bij jou ook op je blogje te neuzen.
Ik probeer het allemaal tenminste bij te houden als ik even tijd heb.
Verder wens ik je morgen een fijne fietsdag en een heeeeeeel toffe vakantie. We zullen dat wel weer lezen op je blogje. Want dat gaan we natuurlijk volgen. Maar voorlopig zal het de komende dagen stil liggen op je blogje.
Geniet van de dagen die komen en tot blogs.
Groetjes uit Peer.

Gepost door: marian | 13/08/2003

Leuke vakantie Geniet met volle teugen van je vakantie! Ik kijk alvast uit naar je verslagjes.
Tot blogs

Gepost door: Lieve | 13/08/2003

De commentaren zijn gesloten.