11/09/2003

Ja, vandaag zijn de valiesjes gepakt en staat alles klaar om

Ja, vandaag zijn de valiesjes gepakt en staat alles klaar om morgen naar Corsica te vertrekken. Eerst hebben we met de auto zo een 1100 km voor de boeg.
Zaterdagmorgen om 9 h stappen we dan in Genua op de boot om rond 14 h in Corsica aan wal te gaan. En dan nog een  ca 3h30 rijden tot in Cargese, waar we voor de eerste week een studio gehuurd hebben. De Mevrouw aan wie we gehuurd hebben, belde gisteren op met de melding dat zij in het appartement waterschade hebben gehad en dat zij dat op die korte termijn niet volledig in orde konden brengen. Blijkbaar zijn er nog vochtvlekken op de muren... Omdat wij nu in de paar dagen niet zo vlug iets anders kunnen vinden, zullen we daar waarschijnlijk toch blijven (we zien wel). Toch vriendelijk dat ze ons verwittigd hebben. Voor de tweede week van ons verblijf hebben wij een appartement in Lumia dat we via een agentschap hebben gehuurd.
Hopelijk is het in Corsica mooi weer (in die tijd van het jaar normaal wel), maar blijkbaar heeft het daar de laatste week flink geregend.
Er verschijnt dus de eerste 14 dagen niets meer op dit blogje.
Ik zal het bloggen in ieder geval missen. Maar ik beloof een beknopt reisverhaal van zodra ik terug ben.
Tot blogs aan iedereen.
 

16:39 Gepost door Alnie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | | |

Commentaren

Een fijn vakantie!!! Een fijne vakantie Alnie. Maar ik denk dat ik te laat reageer en je al weg bent. Dus als je dit over veertien dagen ziet. Welkom thuis!!!
Nog efkes wa in het kletsboxke schrijven, heb ik vandaag ook een op mijn blogje geplaatst.

Liefs van Marian.

Gepost door: Marian | 12/09/2003

Goede reis! Uit nieuwsgierigheid, kwam ik eventjes langs, via een link van jouw blogje ergens op een ander blogje en wat lees ik? Je bent op reis nu? Enfin, ik ben al benieuwd naar jouw reisverslagje, moet je zeker maken hee!!!

vriendelijke groetjes,
vlindertje (een nieuwe blogger)

Gepost door: Vlindertje | 26/09/2003

De commentaren zijn gesloten.