20/12/2003

Blogbabbel

Deze blogbabbel gaat over mijn bedenkingen in het algemeen over het schrijven in een blogje. Als ik op "blogronde" ben, dan kom ik hier en daar voorzichtige kritiek tegen over blogjes. Sommige worden als inhoudloos beschreven, andere weer als een wedstrijd om het meeste kerstornamenten op een blogje aan te brengen. Sommige blogjes worden ook geprezen om hun inhoud en hun goede links en andere blogjes zijn dan weer gegeerd om de blote billen of de plaatjes van stoere binken.Voor sommige mensen is bloggen een uitlaatklep voor hun emoties en frustraties, voor anderen is het gewoon een leuk tijdverdrijf zonder meer.Persoonlijk vind ik dat het allemaal moet kunnen, zolang we maar respect voor andere bloggers hebben. Niet iedereen zal zijn ziel blootleggen in een blog, en niet iedereen is van het mediagebeuren op de hoogte of is in staat literaire hoogstandjes te produceren.Het bloggen is te vergelijken met een groot familiefeest, waar honderduit gekletst wordt, met interessante en minder interessante onderwerpen, maar waar iedereen content is zijn zegje te kunnen doen op zijn manier. Ik vind het fijn in andere blogjes te gaan grasduinen, en wat mijn eigen blogje betreft: het is gewoon tijdverdrijf. Ik denk niet dat ik er ooit toe kom mijn diepste gevoelsleven aan dit blogje toe te vertrouwen. Mijn blogje is precies dat wat mijn titelbeschrijving weergeeft: dagelijkse belevenissen en soms enkele bedenkingen.Laat iedereen zijn ding maar doen en "be happy"

20:56 Gepost door Alnie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook | | |

Commentaren

VEEL TE LANG GELEDEN inderdaad... ik schaam me te pletter. Ik ben veel te lang weggebleven op dit blogje, maar heb nu toch heel wat bijgelezen. Wat je blogjes-stukje betreft : echt heel goed geschreven. Ik ook maak enkel wereldkundig wat ik wereldkundig wil maken....
Verder wens ik je, met enkele dagen vertraging toch nog een heel gelukkige verjaardag toe. Doe er nog vele gelukkige en gezonde jaren bij hoor.
en om te sluiten : een heel gezellige en fijne Kerstperiode toegewenst.

Groetjes uit het Waasland

Gepost door: Luc, Katrijn en de kids | 20/12/2003

Hallo Wij zijn hier eens komen grasduinen ;-)
Bloggroetjes M&G

Gepost door: M&G | 20/12/2003

Blij Als je zelf blij bent met je blogje, dat is toch het belangrijkst vind ik. Als anderen mijn blogje niet leuk vinden dan moeten ze zelf maar een blogje maken dat hun leuk vinden.

Verder wens ik jou prettige Kerstdagen. Ik kom zeker nog terug op jouw blogje om meer te lezen. Nu krijgen we visite. Ook gezellig :-) :-)

Gepost door: Emmetje | 21/12/2003

Zalig kerstfeest! Heb zelf ook ondervonden, het leven is zoals het is, ook op internet.
Als iedereen respect voor elkaar had, dan denk ik dat ook de wereld er anders uit zag. Je hebt het goed beschreven hier in je blogbabbel.
Een dikke knuf en fijne feestdagen.

Gepost door: marian | 25/12/2003

Helemaal mee eens Ik snap de kritiek op weblogs niet. Zelfs al zou een blog maar één persoon blijer, of gelukkiger maken (bv. de blogger zelf) dan is de wereld toch al weer wat leuker ?

Gepost door: kaat | 27/12/2003

De commentaren zijn gesloten.