08/02/2004

Nagenieten van de sneeuwvakantie

Gisterenavond zijn we moe maar heel tevreden terug thuisgekomen van een schitterende sneeuwvakantie. We zaten in het skigebied "les grandes Rousses" vlakbij l'Alpe d'Huez. Er lag heel veel sneeuw van een (volgens de kenners) een goede kwaliteit, en de hele week hadden we een aangename temperatuur, een stralend blauwe hemel en een felle zon. Mijn man heeft zijn hartje kunnen ophalen en heeft zowat alle blauwe en rode pistes van het gebied afgeskied. Ikzelf heb iedere dag genoten van een lange, soms lastige wandeling door een ongerept sneeuwlandschap.Ons gezicht is mooi bruin verbrand. Ook culinair hebben we van ons weekje genoten, helaas is de 1,5 kg zie ik in januari ben afgevallen er integraal weer bijgekomen. Ik geef niet op, ik herbegin nog deze week de calorietjes te tellen. Ander nieuws is dat tijdens onze afwezigheid mijn dochter begonnen is aan haar eerste job. Ze krijgt het nu wel superdruk, want ze zit immers in haar laatste jaar criminologie en wil dit ook nog afmaken. Eventueel verplaatst ze het maken van haar thesis naar volgend jaar. Eventjes stond ze voor een groot dilemma, maar gezien het aanbod op de arbeidsmarkt nu niet bepaald groot is, kon zu deze mooie jobaanbieding niet laten liggen. Ze is nu 3 dagen aan de slag in Brussel, en het valt best mee. Ik hoop voor haar dat ze zowel in haar job als in het afmaken van haar studie succesvol is.

13:44 Gepost door Alnie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | | |

Commentaren

Welkom.. terug thuis. Ik lees dat je een prachtige vakantie gehad hebt. Ik vind Barbara een heel goede zangeres, maar het liedje.....Smaken moeten verschillen natuurlijk. Anders kunnen we toch niet discussiëren.
Urbain

Gepost door: Urbain | 10/02/2004

behangetje Jou behangetje is ook heel mooi, kleurtjes passen goed bij elkaar.

Leuk om te lezen, dat je een fijne vakantie hebt gehad.
Weer nadeel, de calorietjes tellen.
Je moet maar zo denken, doordat je die 1,5 kg. was afgevallen heb je nu weer even nergens naar hoeven te kijken, want anders was je 1,5 kg. zwaarder geworden.

Groetjes en tot blogs!

Gepost door: marian | 12/02/2004

Thanks Thanks voor het bezoekje. Ik was even op je blogje wat ik vooral mooi vind. Mooi dat jullie een prettige sneeuwvakantie gehad hebben. Dat kan goed doen hé jong!!! Maar vooral bedankt voor de steun.
Joke & Duke

Gepost door: Dykes | 15/02/2004

De commentaren zijn gesloten.