04/03/2006

Afstandsbedieningen

Wij raken de laatste tijd nogal eens in de war met onze afstandsbedieningen. Die dingen lijken allemaal op elkaar en steevast heb ik de verkeerde vast, mij afvragend of de batterijen nu weeral aan vervanging toe zijn, of wat ik nu weer verkeerd aan het doen ben.

 

 

 

Netjes op een rij liggen er niet minder dan vijf afstandsbe-dieningen: eentje voor de TV, eentje voor de stereo-keten, eentje voor de Videorecorder, eentje voor de CD-speler en nog eentje voor de DVD-speler.
De DVD-speler is onze jongste aanwinst. Wij hebben nogal wat foto's op CD gebrand en als we die nu aan vrienden of familie willen tonen kan dat dus gewoon op de TV, en mijn dochter kan al eens een DVD huren, want volgens haar staan de recentste films alleen nog maar op een DVD en niet meer op een videocasette.
De DVD speler was trouwens  alleen in het zilvergrijs te verkrijgen en staat daar nu te blinken tussen de zwarte stereo-keten en de zwarte videorecorder.
Voor veel zaken (in mijn geval voor het instellen van de videorecorder) moet ik steeds de handleiding er even bij nemen. Het wordt er allemaal niet gemakkelijker op. Toen wij op  onze nieuwe DVD speler even een Foto-CD oplegden heeft het dan ook een tijdeje geduurd voor we  begrepen hoe dat nu allemaal zat met die menu's en die schermformaten en wat JPEG en WMA en DVD + en CD-r en Cd-W enz.. allemaal te betekenen hadden. Maar het was toch leuk om dan naar onze reisfoto's op TV te kijken.
Mijn man heeft het heel kort samengevat: hoe meer je hebt, hoe meer kopzorgen je hebt.

19:26 Gepost door Alnie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | | |

Commentaren

*** een fijne en zonnige week jullie toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13/03/2006

De commentaren zijn gesloten.