27/02/2010

Beautiful Blogger Award

Een aangename verrassing ! Van Moerhofke kreeg ik een Beautiful Blogger Award. Ik voel mij zeer vereerd met deze blijken van waardering voor mijn blogje.

award

Er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden:

Dit zijn de regels:
- Bedank de blogger die je de award heeft gegeven.
- Zet de award  op je blog.
- Link de persoon die je heeft genomineerd.
- Deel  7 interessante facts over jezelf.
- Nomineer 7 andere bloggers.

Hier gaan we dan:
Nogmaals heel erg bedankt
Moerhofke en hiermee is meteen ook de link naar jouw blogje geplaatst.

Nu komt het moelijkste: de 7 facts over mezelf:
1. Ik ben een heel enthousiaste blogster en ga ook graag wat rondneuzen in de vele blogjes. Mijn eigen blogje Babbels bestaat al sedert juli 2003 !
2. Mijn man en ik zijn in brugpensioen en nu we veel vrije tijd hebben gaan we vaak op reis met onze caravan. Dat is voor ons puur genieten. Mijn tweede grote hobby is dan ook het schrijven van  onze reisverhalen.
3. Ik ben optimistisch van aard, blijf niet gauw bij de pakken zitten, en geef niet gauw op.
4. Een van mijn mindere kantjes is dat ik nogal ongeduldig ben.
5. Waar ik trots op ben: in de eerste plaats op mijn gezin, in het bijzonder op mijn kinderen, om hoe en wat ze zijn geworden: fantastische mensen. In de tweede plaats op het feit dat er een kinderverhaal van mij is uitgegeven. En dan nog op vele kleine dingen, teveel om op te noemen.
6. Dingen om minder trots op te zijn: alhoewel ik wel kan zwemmen, ben ik toch bang van water en ik heb een beetje hoogtevrees. Dus in avontuurlijke en/of sportieve dingen ben ik eigenlijk altijd een remmende factor geweest.
7. Nog meer weetjes over mezelf ? Ik ben wie ik ben, met mijn gaven en mijn foutjes, maar ik kan wel zeggen dat ik een redelijk tevreden mens ben.

Nu rest mij nog de nominatie van 7 andere blogjes. Het zijn blogjes die ik leuk vind en waar ik nu en dan eens ga lezen.

Emmy's babbelhoekje
Kookjuffertje
Rudi's kijk op de wereld
Godelive Igodt
Happytogether
Borriquito
Josie's diary

Het is nu aan de genomineerden om hetzelfde te doen.

20:00 Gepost door Alnie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | | |

Commentaren

Ik kreeg ook die award en dan maar 7 dingen kiezen om jezelf te beschrijven is niet gemakkelijk. Awel, de meeste dingen die je schrijft komen met mezelf overeen. Alleen, we zijn wel niet op pensioen en reizen niet per caravan. Heel raar dat je bij iemand anders zoveel van je zelf herkent. :-)

Gepost door: Nana | 02/03/2010

De commentaren zijn gesloten.