17/06/2010

Tandpijn en tandarts angst

Bij de jaarlijkse controle bij mijn tandarts werd vastgesteld dat één kies niet meer te redden was, en moet verwijderd worden. Alhoewel ik niet echt tandpijn had, was die kies al een hele poos super gevoelig.
Mijn tandarts wil de kies niet zelf trekken, ik moet ervoor naar het ziekenhuis want blijkbaar kan er een opening ontstaan met de sinussen en moet dit dichtgenaaid worden.
Dus ik maakte een afspraak met het ziekenhuis. De dokter daar gaf mij het zelfde verhaal en ik kreeg een brief mee met voorzorgsmaatregelen die ik moet nemen. Ik kreeg ook de raad, na de ingreep de eerste dagen geen etentjes te plannen want ik kon een gezwollen/ en of blauwe wang hebben en "een beetje last".  Al deze "raadgevingen" dragen natuurlijk niet bij tot mijn gemoedsrust. Ik begin al te beven als ik eraan denk.

En nu is de tand ondertussen wel flink pijn gaan doen, zodat ik pijnstillers moet nemen. Gelukkig kon ik de afpraak met het ziekenhuis enkele dagen naar voor schuiven.
Morgen moet het gebeuren ! En geloof het of niet, vandaag heb ik geen tandpijn meer.

Ik ga niet goed slapen vannacht denk ik.

19:24 Gepost door Alnie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: babbels, tandpijn, dagboek, blogdagboek |  Facebook | | |

Commentaren

Hallo Annie

http://blog.seniorennet.be/devrolijkebloggers0" target=_blank>Nieuw Logo 
Bij" target="_blank">http://i42.tinypic.com/1pgvvd.png"> 
Bij deze komen wij je graag ons nieuw logo aanbieden. Het is de bedoeling dat je als lid bij “De Vrolijke Bloggers” dit logo in de zijkolom van uw blog plaatst. Het oude logo mag je indien gewenst verwijderen. Vind je het oude logo ook mooi, dan mag je dat gerust ook laten staan. Je kan dan het nieuwe logo er onder of er boven plaatsen. Wij hadden hoe dan ook wel graag het nieuwe logo op je blog zien staan. Hieronder de code alsook de afbeelding van het nieuwe logo. Wij danken u alvast voor het plaatsen van ons nieuwe logo en wensen je nog veel blog plezier. Graag tot ziens!

Afbeelding van het nieuwe logo

 http://blog.seniorennet.be/devrolijkebloggers0" target=_blank>Welkom bij “De Vrolijke Bloggers" target="_blank">http://i39.tinypic.com/s2bofl.jpg">

Code van het nieuwe logo:


<a href="http://blog.seniorennet.be/devrolijkebloggers0" target="_blank"><img src="http://i39.tinypic.com/s2bofl.jpg" border="0" alt="Welkom bij “De Vrolijke Bloggers"></a>


http://blog.seniorennet.be/devrolijkebloggers0" target=_blank>Nieuwsbriefhttp://i43.tinypic.com/ic95ig.png" width=166 height=70>


Wil jij ook op de hoogte blijven van de gebeurtenissen bij "De Vrolijke Bloggers" en in het bloggenland ? Schrijf dan in op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door ons gewoon een mailtje te sturen naar het hieronderstaande adres. Je laat ons weten dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen en je vermeld daarbij je volledig en juist e-mailadres. Het adres dat hieronder staat mag je alleen maar gebruiken voor inschrijving op de nieuwsbrief. Voor het overige blijf je ons gewone adres gebruiken. Wij danken u voor uw aandacht en eventuele inschrijving.

Adres voor inschrijving op nieuwsbrief:
devrolijkebloggers@live.be">devrolijkebloggers@live.be
Gepost door: De Vrolijke.bloggers | 21/06/2010

De commentaren zijn gesloten.